Wat betekent werken voor Friss?

Solliciteren en werken bij Friss!, wat kun je verwachten?

Een sollicitatie bij Friss!, begint met een goed gesprek en een kop koffie bij ons op kantoor in Doetinchem.
Friss! zorgt voor een informele sfeer en eerst moet jij je op je gemak voelen.
We kijken wel naar je CV, dat hoort er immers bij, maar jij als persoon staat bij ons voorop.
Wie ben je, wat wil je, wat juist niet, wat heb je tot nu toe gedaan en welke functie past bij jou en waarom denk jij dat?

Natuurlijk verwachten wij dat jij je voorbereidt voor een gesprek bij ons op kantoor.
Dit gesprek wordt het uitgangspunt, oftewel een voorbereiding op een gesprek bij onze opdrachtgever(s).
Je krijgt tips wat je wel of niet kan toevoegen aan je sollicitatiegesprek of CV voor nu, maar ook voor in de toekomst. Tevens is hierbij ook de eerste indruk van belang!

Wij zorgen voor een goede match, dus niet alleen de functie moet bij jou passen, maar ook de bedrijfscultuur is enorm van belang of je als persoon bij het bedrijf past en andersom.

Hebben we de eerste keer geen match, dat kan natuurlijk. We vullen het gesprek dan zo in, dat we je op een bepaalde manier verder helpen met solliciteren, je krijgt een advies op het gebied van je CV, de eerste indruk, je houding, gedrag en kleding. Zeker de moeite waard om in gesprek te gaan, ook als jij niet de juiste persoon bent voor de functie waar je op gesolliciteerd hebt, zijn wij van Friss! ervan overtuigd dat het na ons gesprek zeker gaat slagen! Bij ons of bij een andere werkgever, je volgt ons via de website en sociale media, wie weet komen we elkaar alsnog een volgende keer tegen.

Hebben we wel een match? Dan gaan we voor jou een afspraak maken bij onze opdrachtgever en zorgen we voor een baan voor jou. Beginnen met werken bij Friss! is nog maar net het begin van het traject dat je bij Friss! doorloopt. We houden regelmatig contact, nodigen je graag uit voor een gesprek om de voortgang te bespreken en houden je op de hoogte van alles wat er bij Friss! gebeurt.

Tevreden? Dat horen wij graag!

Ben je tevreden met het werken voor Friss bij één van onze opdrachtgevers?
Graag horen wij waar je tevreden over bent, we willen je graag betrekken bij onze organisatie en als werkgever staan wij altijd voor je klaar, dit verwachten wij ook van jou!
Volg ons via de sociale media, geef je feedback en laat je omgeving weten voor wat voor organisatie jij werkt! Samen komen we altijd verder.

Ontevreden? Dat horen wij ook graag!

Zit je ergens mee? Voel jij je niet op je gemak bij Friss of bij onze opdrachtgever?
Wil je liever een gesprek aangaan, dat kan! Bij Friss staan wij ook zeker open voor feedback en kritiek op onze manier van werken. Niemand is perfect, wij zijn ook maar mensen en een foutje kan gebeuren. Graag horen wij ook op het moment wanneer het niet zo goed gaat van jou!

Daarom zeggen wij ook: een andere manier van werken! Friss werkt!

Recent Posts