FRISS werkt

Chef-kok / Sous-chef

Chef-kok / Sous-chef

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de buurt van Doetinchem op zoek naar een gepassioneerde sous-chef/zelfstandig werkend kok. Een informeel restaurant met de nadruk op kwaliteit en pure producten. Als Sous-chef stuur je samen met collega’s de keuken aan.

Jouw belangrijkste taken & verantwoordelijkheden zijn:

  • Meewerken in de uitvoering;
  • Voorraadbeheer en dagelijkse bestellingen;
  • Bijdragen aan vernieuwing van de menukaart;
  • Doen van voorstellen aan vanuit de praktijk en eigen ervaringen. 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een gepassioneerde creatieve en stressbestendige aanpakker die flexibiliteit en verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend ervaart. Kennis in huis hebt van HACCP en minimaal MBO 4 werk- en denkniveau dan zijn wij op zoek naar jou. Nieuwsgierig geworden bel dan met FRISS werkt 0314-646102


Reageer
CV*
Motivatiebrief*
* = Verplichte velden