FRISS werkt

BIM Modelleur / Revit tekenaar

Ben jij nou een tekenaar of BIM modelleur in hart en nieren? Of spreekt deze functie jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de buurt van Doetinchem zijn wij op zoek naar een BIM modelleur / Revit tekenaar. BIM staat voor Building Information Model ( ook wel Bouwwerk  Informatie Model) en verwijs naar een 3D-informatiemodel waarin alle data die nodig is voor het ontwerpen, bouwen en beheren van bouwwerken wordt vastgelegd en aan elkaar gekoppeld. Tot deze gegevens behoren bijvoorbeeld berekeningen, bouwtekeningen, verslagen en rapporteren. Doordat alle relevantie informatie in het model voorhanden is, kan het model geraadpleegd worden door alle betrokkenen, zoals architecten, aannemers, opdrachtgevers en installateurs.

Wil jij eventueel een keer kennismaken met Revit Refid en onze opdrachtgever. Klikt het met beide? Dan hebben we misschien wel een match. In deze 2 uur durende kennismaking vertellen ze alles over het bedrijf, maak je kennis met de techniek en laten wij jou alvast aan de slag gaan met Revit Refit. Dan kun je gelijk in de praktijk zien of het voor jou is weggelegd!

Ben je nou helemaal enthousiast geworden van deze vacature? Bel 0314 - 646102 of mail (info@frisswerkt.nl) ons!


Reageer
CV*
Motivatiebrief*
* = Verplichte velden