FRISS werkt

Senior adviseur

Senior adviseur

Voor onze opdrachtgever in de buurt van Doetinchem zijn wij op zoek naar een geboren adviseur in de accountancy. Ben jij ambitieus en weet jij de cliënten zowel privé als zakelijk te ontzorgen dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als accountant en adviseur ben je eindverantwoordelijk voor je eigen cliëntenportefeuille. Deze bestaan uit dia’s in het hoogste segment van het kB.
Je bent in staat de beleving en werkelijke behoeftes van je cliënten te managen. Ook als de behoeftes op voorhand niet duidelijk zijn, weet jij deze fijntjes in kaart te brengen en hier soepel op in te spelen. Je bent voor je cliënten een volwaardig sparringpartner op het gebied van financiële en administratief-organisatorische aangelegenheden, waaronder waarderings-, financierings- en investeringsvraagstukken. Je verbindt, interpreteert en vertaalt informatie van verschillende partijen naar het beste advies en dé oplossing voor je cliënten. Bovendien ben je als accountant verantwoordelijk voor het hele proces rondom periodieke rapportages en jaarrekeningen. En je houdt continu vinger aan de pols, waardoor je altijd weet wat er speelt. Kortom jij bent die échte trustee aviso voor jouw cliënten.
Natuurlijk word je hierbij ondersteund door een team van enthousiaste collega’s (die overigens graag door jou worden gecoacht) en schakel je veelvuldig en soepel met o.a. je fiscale en juridische collega’s. 
Verder moedigen wij het aan als je onze directie kunt en wilt ondersteunen bij diverse management- en kantoortaken.
Ambieer je, naast je eigen cliëntenportefeuille, op termijn een functie op directieniveau of functioneer je nu al op directieniveau? Dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren.

Wat bieden we jou?
• Een veelzijdige functie bij een passievol kantoor
• Een zeer diverse en uitdagende cliëntenportefeuille.
• Volop ruimte voor ideeën en verbetermogelijkheden.
• Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden (tot het hoogste niveau).
• Jaarlijks een ruim aanbod aan vaktechnische cursussen en vaardigheidstrainingen 
• Enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer, waarnaast hard werken ruimte is voor humor.
• Een prima salaris met een uitstekend pakket van arbeidsvoorwaarden.

Wat heb je ons te bieden?
Adviseren is je passie en jouw cliënten staan bij jou altijd centraal. Je weet als geen ander hoe je cliënten moet ontzorgen en binden. Je denkt dan ook in oplossingen en je bent analytisch sterk en daadkrachtig. Vanzelfsprekend heb je een afgeronde AA- of RA-opleiding, ben je vaktechnisch een kei en heb je ruime ervaring als sparringpartner. Bovendien heb je een strategische visie, leiderschapskwaliteiten en weet je collega’s te enthousiasmeren en coachen.

Nieuwsgierig geworden? bel dan met 0314 - 646102 of mail (info@frisswerkt.nl) ons!


Reageer
CV*
Motivatiebrief*
* = Verplichte velden